23.12.2019

Örkkien ValonjuhlaNoin vuosi sitten harmittelin somessa sitä, ettei Qyamiassa vietetä joulua… Tuolloin eräs ihana seuraajani totesikin, että voisihan Qyamiassa olla jokin muu vastaava juhla. Ajatus oli todella kaunis ~ mutta tuumin, ettei se ehkä olisi mahdollista. En osannut kuvitella Qyamian Ihmisiä juhlistamaan mitään vuodenkierron pimeimpään ja kylmimpään aikaan. He keskittyivät vain säästämään voimiaan ja ruokaa, sekä selviytymään hengissä kohti seuraavan vuodenkierron alkua, kohti uuden elon aamua… Silti jäin pyörittelemään ajatusta mielessäni, koska joulu on minulle itselleni kaikkein tärkein ja rakkain juhla. Mietin ~ kuinka upeaa olisikaan, jos Qyamiassa todellakin olisi jokin edes vähän joulua vastaava juhla.

Ja arvatkaapa mitä? Näiden ajatusten myötä syntyi Örkkien Valonjuhla. Juhla, jolloin vuodenkierron pimeimpään aikaan Örkkien sytyttämät valtavat tulet valaisevat koko taivaan Suurten Vuorten yllä… Joten Nanen mietteitä lainaten; Örkkien Valonjuhla ~ kuka olisi voinut kuvitella!
Nuo häikäisevän upeat Jäänliekit ovat muisto siitä, mitä Örkit ovat kerran olleet ~ ja mitä he tulevat sielultaan aina olemaan.

Oikein tunnelmallista ja rauhallista joulua ~ ja Örkkien Valonjuhlaa ~ teille kaikille lukijoilleni!
Sydämellinen kiitos siitä, että olette siellä… kanssani Qyamiassa. 💖


Lämmöllä, 
Ps. Joulupyhien aikana teillä ehkä voisikin olla hyvin aikaa osallistua tähän! 😏 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti