20.12.2019

Pääni meni pyörälle, joten nyt on teidän vuoro... ;)

Ihan alkuun täytyy sanoa, että – vau!
Edellinen blogipostaukseni Hyvä, paha kustantamo herätti nimittäin huikeasti keskustelua Twitterin puolella, ja tänne blogiinkin tuli vihdoin ensimmäinen kommentti! Valtavat kiitokset kaikille lukijoille ja keskusteluihin osallistuneille! Tämä on ollut todellakin ajatuksia herättävä ja avartava kokemus, joten palaan näihin aiheisiin vielä jonkin myöhemmän blogipostauksen parissa. En malttaisi odottaa, että pääsen kirjoittamaan tästä kaikesta, sillä olen saanut luvan jakaa useiden kirjailijoiden omia ajatuksia täällä bloginkin puolella. Harmillisesti tämä joulukuu vain on ollut niin kiireinen, ja touhotus sen kun jatkuu, etten valitettavasti ehdi vielä keskittymään niin suurta ajatustyötä vaativaan blogikirjoitukseen. Palaamme näihin aiheisiin siis tammikuussa.

Mutta sen sijaan nyt on toisen paljastuksen aika… Olen jo pariinkin kertaan vihjaillut suunnitelleeni jotain teidän päidenne menoksi, joten ette varmaankaan malta enää odottaa, että mistä ihmeestä on kyse. 😄🌟 Noh ~ sehän on ARVONTA! 🌟


Lyhyesti ja ytimekkäästi; ehdota aihetta toivepostaukseen, niin voit voittaa 
"Zequera Kätketty" -esikoisteokseni pehmeäkantisena versiona.Voit ehdottaa toivepostauksen aihetta joko

- kommentoimalla tähän postaukseen alla olevassa kommentointikentässä
- lähettämällä minulle sähköpostia osoitteeseen kaukamaa.skessa@gmail.com
- lähettämällä yksityisviestin Twitterissä tai Instagramissa (somelinkit löytyvät sivupalkista)
- kommentoimalla johonkin julkaisuuni Twitterissä tai Instagramissa (somelinkit löytyvät sivupalkista).

Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 5.1.2020 asti ja suoritan arvonnan loppiaisena 6.1.2020, jolloin arvon kaikkien osallistujien kesken yhden yllä mainitun kirjapalkinnon – ja lisäksi arvon kolme pientä yllätyspalkintoa. 😊

Jokainen saa osallistua yhden kerran, mutta toivepostauksen aiheita saa toki esittää osallistumisensa yhteydessä useampia. Kuittaan jokaisen osallistujan osallistumisen, joten jos et saa mitään vastausta viestiisi, ole yhteydessä uudestaan. Huom. blogikommentit tulevat ensin minulle hyväksyttäviksi, joten älä huolestu mikäli kommenttisi ei ilmesty blogiini heti.

Arvonta on minun itseni henkilökohtaisesti järjestämä, eikä arvonnassa ole mukana muita järjestäviä tahoja.

Pyrin toteuttamaan kaikki 5.1.2020 mennessä tulleet toivepostaukset talven aikana, mikäli vain pystyn ne toteuttamaan. Äläkä nyt suotta epäröi ehdottaa omaa toivettasi, vaan toivo rohkeasti sitä mistä tahtoisit blogistani lukea! Toki olisi suotavaa, että aihe edes jotakin kautta liittyisi kirjalliseen uraani tai Qyamiaan.

Joten nyt ei muuta kuin toiveviesti tulemaan – ja onnea arvontaan! 👍


Viestejänne odotellen, 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti