22.10.2020

Arvonta – voita kirja: Zequera Kätketty


~ Arvonta on päättynyt! ~


Monet somessa minua seuraavat varmasti jo tietävätkin, että toisinkoiseni on nyt julkaistu. 🎉 Fiilikset ovat olleet todellakin korkealla ja päätinkin innostuksissani juhlistaa toisinkoistani järjestämällä arvonnan, jossa juuri sinä voit voittaa esikoisteokseni, Zequera Kätketty

Zequera Kätketty on aikuisille suunnattua korkeaa fantasiaa ja teos ilmestyi heinäkuussa 2019. Sitä löytyy lähes kaikista nettikirjakaupoista kovakantisena ja pehmeäkantisena painettuna kirjana sekä e-kirjana. Zequera Kätketty on Qyamian kirjat -sarjan ensimmäinen osa, mutta se toimii myös täysin itsenäisenä teoksena. (Nyt lokakuussa julkaistu Falqure Kahlittu on toki jatko-osa esikoiselleni.) 

Tahtoisitko sinä voittaa itsellesi esikoisteokseni, Zequera Kätketty?
Jos vastasit kyllä – siinä tapauksessa seuraa ohjeita, niin kirjan pehmeäkantinen versio voi pian olla sinun! 😋


Näin osallistut arvontaan!

Kerro minulle: mitä örkit tuovat sinulle mieleen?

Voit kertoa örkeistä lyhyesti tai pitkästi. Yksi sanakin riittää, mutta voit kirjoittaa aivan niin pitkästi kuin miltä sinusta itsestäsi tuntuu. 😀

Vastauksesi voit kertoa minulle joko

 • kommentoimalla tähän postaukseen alla olevassa kommenttikentässä (annathan tällöin sähköpostiosoitteesi, mikäli et vastaa Google-tilisi kautta)
 • lähettämällä minulle sähköpostia osoitteeseen kaukamaa.skessa@gmail.com
 • lähettämällä yksityisviestin Twitterissä tai Instagramissa (somelinkit löytyvät sivupalkista)
 • kommentoimalla johonkin julkaisuuni Twitterissä tai Instagramissa (somelinkit löytyvät sivupalkista).

Osallistumisaikaa on lokakuun 2020 loppuun asti ja suoritan arvonnan sunnuntaina 1.11.2020, jolloin arvon kaikkien osallistujien kesken yhden yllä mainitun kirjapalkinnon, joka toimitetaan voittajalle postitse. Olen voittajaan yhteydessä heti arvonnan suorittamisen jälkeen saman kanavan kautta kuin missä arvontaan osallistuminen on tapahtunut.

Kuittaan jokaisen osallistujan osallistumisen, joten jos et saa mitään vastausta viestiisi, ole yhteydessä uudestaan. Huom. blogikommentit tulevat ensin minulle hyväksyttäviksi, joten älä huolestu, mikäli kommenttisi ei ilmesty blogiini heti.

Arvonta on minun itseni henkilökohtaisesti järjestämä, eikä arvonnassa ole mukana muita järjestäviä tahoja.

Joten nyt ei muuta kuin osallistumaan – ja onnea arvontaan! 👍

Toivottelee7 kommenttia:

 1. Örkit tuovat mieleen ensimmäiset DnD hahmoni Ruban ja Morgan. (Ruba oli puoliörkki ranger, Morga täysörkki blood hunter.) Molemmat ansaitsisivat kyllä omat tarinansa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiva kuulla! He ovat varmasti mielenkiintoisia hahmoja, ja ehkä sinä vielä kirjoitatkin heistä tarinat. :) Tämän vastauksesi myötä olet mukana arvonnassa, joten arpaonnea matkaan mukaan. Toivottelee Skessa

   Poista
 2. Sana "örkki" tuo mieleen jotakin fantasian ja todellisuuden rajalta. Jotain sellaista, joka voi olla jännittävää, kiehtovaa tai molempia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämäpä olikin todella ihanan salaperäinen vastaus... :) Olet mukana arvonnassa, joten arpaonnea matkaan mukaan. Toivottelee Skessa

   Poista
 3. Oma örkkisuhteeni kumpuaa Sormusten herrasta ja D&D:stä; en ole pelannut WoWia tai Warhammer-universumin pelejä. En liioin ole käsitellyt örkkejä omissa tarinoissani. En tiedä miksi. Ajatus väärin ymmärretyistä, suotta Pahoina pidetyistä lajeista tai kansoista on kyllä kiinnostanut, mutta se on etsiytynyt muihin suuntiin. Örkut eivät ole koskaan erityisesti puhutelleet minua, mutta en varmastikaan vain tunne heitä kunnolla. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totuushan on, että harvempiin örkit juurikaan vetoavat. :) On hienoa kuulla, että monet ovat heitä kohtaan kuitenkin avoimempia kuin mitä joskus kuvittelin... Eli ettei örkkejä suoralta kädeltä tuomita, kuten et sinäkään tehnyt, vaan olet heitä kohtaan avoin. Takaan, että örkeissä piilee yllättävän paljon tutustumisen arvoisia asioita. ;D Olet mukana esikoisteokseni arvonnassa, joten arpaonnea matkaan mukaan toivotellen, Skessa.

   Poista
  2. Arvonta on nyt suoritettu ja ei muuta kuin onneksi olkoon Aleksi!!! Arpaonni osui katalasti kohdallesi ja päätti tyrkyttää örkkejä elämääsi. :D Toivottavasti tämä on kuitenkin mieluinen uutinen. (Arvonta pyörii videona Instagram stooreissani nyt vuorokauden ajan, joten sieltä voi käydä varsinaisen h-hetken katsomassa, jos kerkiää.) Googletilisi on salattu enkä pääse sitä kautta laittamaan sinulle suoraan sähköpostia. Joten olethan sähköpostitse yhteydessä minuun tarvittavien tietojen tiimoilta (osoite ja puhelinnumero), niin saan kirjan lähetettyä matkaan. :) Onnea vielä suuresti, toivottelee Skessa.
   kaukamaa.skessa@gmail.com

   Poista